Företagsbostäder

Företagsbostäder i centrala Borlänge

Våra företagsbostäder är ett kostnadseffektivare alternativ än hotell och vandrarhem med promenadavstånd till centralstation och bussförbindelser. Ett smidigt och tryggt boende för näringsliv och organisationer.

Företagsbostäderna finns intill Sveatorget och Östermalm i centrala Borlänge. Ett stenkast från vad allt Borlänge kan erbjuda! Norra Backas Handelsplats, biograf, bowling, biljardhall, barer och mysiga caféer.

Med ett gångavstånd till Borlänge centralstation och Stationsgatan där samtliga bussar utgår från gör dessa bostäder attraktiva.

Detta är ett perfekt boende för medarbetare/konsulter som veckopendlar eller jobbar under ett projekt under en kortare period och längre period. Vi kan erbjuda bostäder för korttidsuthyrning och bostäder för längre uthyrning.

I hyran ingår bland annat:

  • Möblemang och husgeråd
  • Mikrovågsugn
  • Bredband och el
  • Försäkring på inventarier
  • TV med basutbud och hushållsel

Företagsbostäderna har tvättmaskin och diskmaskin eller tillgång till tvättstuga.

PRIS

Vi kan erbjuda 1-3 rum och kök från 6 622 kr i månaden med en boyta från 19-91 kvm. Kostnad per lägenhet beror på storlek, standard och hyresperiod.

KONTAKT

För mer information eller offert skicka en förfrågan på mejl till foretagsbostader@englundsbostader.se eller ring oss på Tel: 070-60 30 191.