Om Englundsbostäder

OM ENGLUNDSBOSTÄDER

Englundsbostäder är ett familjeägt fastighetsbolag som bor och verkar i Borlänge. Bolaget förvaltar i dagsläget centralt belägna hyresfastigheter och kan erbjuda hyresrätter, företagsbostäder och lokaler för privatpersoner och företag.

Englundsbostäder strävar  för att alltid finnas nära till hands. Vi är lyhörda och vill ha kontakt med våra hyresgäster för en god kommunikation som vi anser skapar trygghet och trivsel för båda parter.

I fastigheten Tyr 15 förvaltas företagsbostäder och bostäder för privatpersoner, restaurang och lokaler. Det finns många bostäder på 1 ROK och en del bostäder 2-3 ROK från 19-91 kvm. Fastigheten ligger mitt i Borlänge centrum alldeles intill Sveatorget som erbjuder ett större utbud av nöjesliv, restauranger och caféer.  Gångavstånd till Stationsgatan där samtliga bussar utgår ifrån och nära till Borlänge centralstation.

I fastigheterna Stor Pers 4 förvaltas företagsbostäder och bostäder för privatpersoner, lokaler och livsmedelsbutik. Det finns många 2 ROK och en del bostäder på 1 och 3 ROK från 37-69 kvm. Fastigheterna ligger belägna på Östermalm med promenadavstånd till Borlänge centralstation och Borlänge centrum. Ett attraktivt läge för de som vill bo centralt och nära till allt Borlänge kan erbjuda. Med ett stenkast från Norra Backa Handelsplats tar man sig enkelt till IKEA och shopping.

Läs mer om oss i en artikel skriven av Svensk Leverantörstidning: https://issuu.com/hexanova/docs/2019_slt-6_low/28

Varmt välkommen till Englundsbostäder!

”Genom ett stort engagemang av service och ansvarstagande skapar vi på Englundsbostäder en trygg och trivsam miljö för alla hyresgäster”.