Information till företagsbostäder Örabergsvägen 24-26

Viktig information att läsa under er vistelse och inför avflyttning!

TELEFONVÄXEL: (+46)243 – 22 50 50
När ni ringer får ni följande val:
TRYCK 1: Administration och kundtjänst (Mån – Ons) 9.00 – 12.00
TRYCK 2: Felanmälan, (Mån – Fre) 7.00 – 16.00
TRYCK 3: Fastighets jour, Övrig tid vid akut felanmälan

Felanmälan via hemsidan: www.komfast.com/kontakt
Frågor via mejl: info@englundsbostader.se

BREDBAND
Användarnamn och lösenord hittar ni i vardagsrummet på routern.

SÄNGLINNEN / HANDDUKAR
Samtliga textilier är i vit färg, viktigt att tänka på är att endast tvätta dessa textilier med vita plagg under er vistelse hos oss. Vid avflyttning skickas samtliga textilier till ett tvätteri och återanvänds.

PROPP/SÄKRING TILL ELCENTRAL
Skulle en propp/säkring gå sönder i bostaden så finner ni nya säkringar i städskåpet i köket. Bara att byta ut den trasiga säkringen/proppen genom att skruva bort den gamla för att sedan skruva på en ny. Du ser vilken propp/säkring som är trasig genom att den lilla färg pricken i änden har lossnat. El schemat sitter i el centralen och hänvisar till vilket rum samtliga säkringar/proppar går till.

AVFALL
Vi tillgodoser avfall för brännbart och matavfall till vänster om fastigheten när man går ut från porten. Sopkärlen är märkta med
”Örabergsvägen 24-26”. Övrigt avfall som glasflaskor, metall, batterier, wellpapp slängs på en återvinningsstation. Du hittar den närmaste stationen med adress: Kopparbergsvägen 37, 772 30 Grängesberg.

RÖKNING
Totalt förbjudet att röka inomhus. Rökning kan ske på balkong eller utanför entrén minst 10 meter ifrån porten.

BRANDLARM
Brandlarmet finns i vardagsrummet. Tar batteriet slut brukar brandlarmet pipa då och då. Avlägsna och fel anmäl detta genom telefonväxeln. Vi bestämmer en dag med er och kommer och byter ut till ett nytt batteri och sätter tillbaka brandlarmet.

AVFLYTTNING
-Samtliga nycklar skall ligga kvar i bostaden förutom den nyckeln man låser bostaden med. Nyckeln lämnas i tillhörande postbox som finns i trapphuset innanför porten. Hyresgästen skall informera hyresvärden vilken dag man har lämnat nyckeln.
-Flytt städning sker med löpande debitering. Vid avflyttning skall hyresgästen slänga samtliga sopor, personliga tillhörigheter och mat i kyl/frys.
-Har något gått sönder i bostaden har ni som hyresgäst skyldighet att informera oss detta i god tid så vi har möjlighet att reparera eller byta ut det trasiga innan nästa hyresgäst kommer in.